stemopons

AckFUSS compatible area files.
Post Reply
Barbauten
Posts: 3
Joined: Tue Sep 19, 2017 10:53 pm

stemopons

Post by Barbauten » Tue Sep 19, 2017 10:57 pm

Vergeet niet stemopons dat de follow-up ziet dat we beloofd hebben? De Concepts x New Balance 997 Rosé is de perfecte release om de opening van de Concepts NYC locatie op zaterdag 8 november te vieren. De bovenkant zit in zacht, suède materiaal dat in een roze kleur zit, die ook niet vrouwelijk is voor de mannen die er zijn. De kraag en de tong van de sneaker heeft een zilveren krokodil textiel die de roze sneaker een beetje meer rand geeft . De zelfde Zilveren tint wordt in het teengebied en de omtrek van het New Balance N-logo gebracht, terwijl een witte middelzool het ontwerp omwikkelt. Bekijk de Concepts x New Balance 997 Rosé en laat ons weten wat u denkt.

Vaarwel Boston en hallo New York City! Er zijn veel goede dingen in de winkel voor Boston-based Concepts, zoals de komende aankomst naar NYC. Ever since 96, Concepts heeft meesterwerken links en rechts uitgebracht, en nu zij vertrekken naar de Big Apple, weet je dat ze een samenwerking moeten hebben die simpelweg stunning is. Als je zou kunnen raden, kwamen ze door voor ons. De Concepts x New Balance 997 helpt new balance schoenen de grote NYC-beweging te vieren, met een vervaagde rode kleurstofgordijn het NB 997 silhouet. Het lijkt erop dat de kleurweg ook een snakeskin textiel langs de kraag van het model zal opnemen. Er is nu niets meer dan teaserbeelden, maar kom snel terug met ons voor de laatste info en bekijk de Concepts NYC-locatie om 8 november 2014 te openen.

West NYC heeft geholpen met veel werk, maar het nieuwste partnerschap is met New Balance en hun NB 530 is alles wat u wilt van een retro runner en meer. Deze collab is meer dan alleen een andere kleurweg. Het is een tijdmachine die éénrichtingsbewegingen uitlevert naar een van de beste decennia ooit. De 90e keer waarin boomboxes accessoires waren en NKOTB stoten en neon-kleuren vervulden. De bedoeling om breng ons terug naar de 90 s terwijl u ook trouw blijft aan het silhouet. De wortels waren goed geleverd, omdat de opgradering in materialen de kleur van het 90 s verder helderder geworden heeft. De tonale bovenkant wordt ontmoet door gekke heldere paarse en roze tinten, die zich onderscheiden van andere monochromatische samenwerkingen die hebben plaatsgevonden. Maar dat is wat je verwacht van een geweldig team dat wil uitstaan uit een zee van samenzijn. Bekijk deze West NYC x New Balance 530 collab en laat het ons weten als u vanaf 2014 en tot de jaren 90 op een expressvlucht staat!

De New Balance 574 heeft de Pennant-behandeling deze zomer / herfst ontvangen die zacht textielmateriaal plaatsen dat we meestal op baseball truien op de enkelkraag zien, evenals de tong en de toebox. De dames hebben ook eerder deze maand veel liefde ontvangen van New Balance. Deze altijd geprofileerde en veelzijdige maroon tint is de volgende kleurweg om een verschijning te maken op de New Balance 574 Pennant. De bovenkant heeft een marmeren suède bovenkant met een lichtere kastanjebruin op de textiel toebox en enkel kragen. Een grijze hielblad met 574 branding en een wit N-logo gemaakt van wol compleet de look op deze New Balance 574 Pennant Maroon. Bezoek nu New Balance retailers nu om je pair te copiëren.

De nieuwe balans MRT 572 is een hybride die werd gecreëerd door de 572 en de MRT 580 te combineren. Uit deze fusie kwam een sneaker met een 572 bovenste en een MRT 580 tussenzool unit. Met twee verschillende kleurwegen heeft de bovenkant een weelderig blauw of rode suède in tegenstelling tot zwarte N New Balance logo's en hiel tabs. Wit slaat op de lederen enkelwrap en de dikke RevLite middenzool die de schoen lichtgewicht maakt. Tonaal gaas wordt gebruikt voor de vamp terwijl zwarte katoenen veters de look uitwerken. Cop one of both colorways nu bij select New Balance retailers zoals Kith NYC.

Barneys New York is de volgende in de lijn om samen met New Balance samen te werken en ze komen samen om een kleurenweg te maken van de New Balance 1700 die je sokken uitzetten. De Black and White sneaker wordt ook behandeld met een full grain lederen bovenste en geperforeerde suede panelen, maar de kicker is het gebruik van gloeien in de donkere accenten. De buitenzool, veters, tongen en logo worden behandeld met het effect, maar wanneer de lichten aan zijn, is de buitenzool gom. Deze New Balance 1700 is exclusief bij Barneys New York op 25 oktober voor 185 dollar. We zouden ze op de huisarts zeggen als je ze ziet.

Post Reply